‘t Is feest

De kracht van impro is een geschenk.

 

Schenk jouw vriend(in) een Zeggedis cadeau!

Ben je op zoek naar iets anders dan anders, iets nieuw, iets leuk, iets waar iedereen bij betrokken is, iets dat niet alledaags is om je feest mee kleur te geven? Of wil je gewoon eens een avondje lol beleven met vriend(inn)en? Dan kan Zeggedis een handje toesteken.

Zeggedis komt langs bij jouw thuis met een improvisatie workshop voor jouw gasten, in jouw thema. Je fantasie is je sterkste wapen. Elke workshop is uniek, elke trainer is anders, maar waar we het allen over eens zijn, er is een vleugje impro voor iedereen.

Op zoek naar een origineel trouwcadeau?

Er is ook een speciale trouwfeest formule. Twee Zeggedis acteurs spelen een op maat gemaakte voorstelling over het trouwkoppel in jouw living of feestzaal. Ze vragen op voorhand zo veel mogelijk informatie over het trouwkoppel, om een zo herkenbaar mogelijk verhaal te brengen dat geleid wordt door de inbreng en suggesties van het publiek. Een publiek dat bestaat uit de vrienden en familie van de hoofdpersonages, het trouwkoppel. Meermaals succesvol gebleken, zeker een aanrader !

Zeggedis, wie ga je verrassen? 

Ik Zeggedis