Over Zeggedis

Zeggedis zag in 2014 het daglicht en daarmee werd ook een nieuwe Charlotte De Metsenaere geboren. Ik kon mijn passie voor het improvisatietheater niet langer onderdrukken, en dit mondde uit in een overvloed aan activiteiten:

Zeggedis biedt improvisatietheater workshops op maat aan.

Waarom? Omdat ik geloof dat we de bouwstenen van het improvisatietheater vandaag de dag meer dan ooit kunnen gebruiken.

Flexibiliteit, keuzes maken, durven risico’s nemen, creativiteit, nieuwsgierigheid, samenwerken, vertrouwen, accepteren, connecteren, actief luisteren, authentiek leiderschap, en ga zo maar door.

Dankzij mijn academische achtergrond (Master in de Bedrijfscommunicatie) combineer ik moeiteloos het ervaringsleren van het improvisatiespel met belangrijke communicatieprincipes, zoals feedback geven, spreken voor publiek, presteren onder druk, klantgerichtheid of authentiek leiderschap.

Van teambuilding tot communicatietraining, vertelt u mij maar waar u nood aan heeft.

Zeggedis biedt improvisatietheater voorstellingen op maat aan.

Waarom? Omdat we zo een unieke, interactieve theatervoorstelling kunnen brengen op maat van uw bedrijf. Professionele acteurs leven zich in om op een respectvolle en verrassende manier uw publiek te inspireren.

Zeggedis biedt professionele presentaties aan.

Als presentatrice combineer ik de spontane improvisator met de perfectionistische professional in mij om alles in goede banen te leiden. Van trouwfeesten tot bindteksten bij een concert en Europese kampioenschappen poëzie. Ik presenteer graag. Ja. Heel graag.