Leer presenteren

Presenteren op een authentieke manier. Spreken en de luisterbereidheid vergroten. Durven naar jezelf kijken, zowel als strenge criticus als beminnelijke toeschouwer. In deze module gaan we op een speelse doch confronterende manier aan de slag met je persoonlijk doel op sprekersvlak. Van spreekangst tot beroepsspreker, ieder die hun présence skill wil versterken of uitdiepen is welkom. Sprekers, coaches, leerkrachten, teamleiders,… Verwacht een theoretische grondslag en van daaruit veel praktijkoefeningen en voortdurende individuele feedback.

Charlotte De Metsenaere presenteert evenementen in binnen- en buitenland en biedt one-on-one coachings in presentatietechnieken. Ze combineert haar bevindingen uit het improvisatietheater met haar achtergrond in de communicatiewetenschappen. Ze gelooft met passie in het ervaringsleren, en moedigt op vertrouwelijke wijze aan tot zelfreflectie. Via de Meisner acteermethode heeft ze een arendsoog ontwikkeld wat lichaamstaal betreft. Met Zeggedis vormt Charlotte een kamer in het huis van Inspinazie, met présence als expertise.

Deze module maakt deel uit van het drieluik Inspinazie TTT.. In de TTT modules biedt Inspinazie train-the-trainer workshops aan waarin telkens een bepaalde vaardigheid of methodiek aan bod komt. De doorwinterde trainers van Inspinazie delen via deze modules met plezier hun expertise en kennis zodat jij die ook (meer) kan inzetten in je eigen trainingswerk. Onze improvisatie-fond zal je daar telkens in terugvinden: loslaten, verbinden, doen. Ook coaches, leerkrachten, facilitatoren en andere begeleiders zijn welkom.
De andere modules zijn:
> gebruik van rollenspel in training en intervisies
> improvisatie-oefeningen in communicatietraining en coaching

Met kortingen en gratis toegang tot voorstellingen als je je tegelijk voor meerdere cursussen inschrijft.

Volledige info op www.inspinazie.be/train-the-trainer