A Table !

Bucket list ‘improvisatietheater spelen in het Frans’ : Check !

Samen spelen is één ding, uw tekst ter plekke verzinnen een ander, maar beide aspecten in het Frans ten tonele brengen.. “Ja waddedadde”, zou mijn mama zeggen.

De extra adrenaline gierde door mijn lijf, en gelukkig kon ik rekenen op het meesterlijk spel van Sabine, Olivier en Nicolas. En goh ja, als daar toch een ‘Vloms’ woord aan mijn lippen ontsnapte, dan was dat ook weer gebeurd he. En ‘Casserol Espagnol’ maken van een gerecht waar ik de naam nog steeds niet van ken, prima.

27 november 2018, een heerlijke eerste kennismaking met L’Improviste, een zaaltje gebouwd door vier moedige improspelers in hartje Brussel. De inkomsten van deze voorstellingen gingen naar een vzw die mensen de mogelijkheid biedt om zich te douchen en hen propere kleren geeft. Daarvoor train ik graag op mijn Franse tongspieren.

De improvisatietheatervoorstellingen in L’Improviste zijn echt elke keer de moeite.
Bekijk hun uitgebreide programmatie hier.