(Impro-)Theater aan Zee !

Inspinazie brengt i.s.m. mu-zee-um improvisatietheater tijdens TAZ.

Theater Aan Zee (oftewel TAZ) is een jaarlijks tiendaags theater- en muziekfestival in Oostende.

Het festival presenteert tien dagen lang podiumkunst (theater, dans, performance) in een eigenzinnige combinatie met muziek, literatuur, fotografie en andere disciplines. TAZ kiest er uitdrukkelijk voor om de beginnende kunstenaar centraal te plaatsen, om het jonge werk, in al zijn diversiteit, optimale speelkansen te geven en zo zorgvuldig mogelijk te ondersteunen.

Mu-zee-um organiseert al meer dan 15 jaar verschillende theaterworkshops tijdens TAZ. Voor deze editie werken ze samen met Inspinazie voor een improvisatietheaterworkshop voor 10-14 jarigen. Daarnaast is er een theaterweek voor 4 – 5 en voor 6 – 9 jarigen en een TAZ – jongerenjury voor 15 – 25 jarigen.

Inspinazie begeleidt er een improvisatietheater workshop voor jongeren van 10 – 14 jaar

Een initiatiereeks improvisatietheater voor kinderen mag niet ontbreken tijdens deze tiendaagse. Elke dag, gedurende vijf dagen, gaan we aan de slag om op de laatste dag een toonmoment aan te bieden.

Voor wie : Kinderen 10 – 14 jaar

Wanneer : 30 juli t.e.m. 3 augustus, steeds van 10u – 16u